Fingerlings vingeraapje kopen? glitter aapje roze

Fingerlings vingeraapjes kopen Leave a comment

Wij vertellen u er alles over.

Fingerlings kopen – Ze zijn constant uitverkocht bij de Intertoys, Bart Smit, Starszoo 
Echter weten heel veel mensen niet wat dit is. Wij gaan het zo uitgebreid mogelijk proberen te vertellen.

Benamingen voor deze vinger aapjes

Benamingen voor fingerlings zijn: Finger monkey, Vinger aaap, Vinger aaapjes, Interactie vinger aapjes, Interactive finger monkey, Fingerling aapje en fingerlings aapjes. 

Originele Fingerlings kopen?

Fingerlings vingeraapje kopen? Starszoo fingerlings eenhoorn
Starszoo fingerlings eenhoorn

Je hoort al mensen onderscheid maken tussen origineel en niet. Wij hebben inmiddels een hoop verkocht van deze interactieve Vinger aapjes.
We hebben ze van diverse merken gehad en verkocht, wij garanderen u dat er totaal geen verschil in zit. Enige verschil zit in de verpakking.

Fingerlings nieuwste rage!

Fingerlings rage blijft maar groeien en naar verwachting zal deze rage nog maanden doorzetten.
En natuurlijk bij elke rage moet je er heel snel bij zijn of niet normaal lang wachten voordat het weer op voorraad is.
Daarom is het altijd belangrijk om er als eerste bij te zijn. Deze interactieve vinger aapjes zijn te schattig om niet te kopen.

Starszoo
Klik en ga naar onze shop

Interactieve fingerling vinger apen een ultiem cadeau

Vooral met de feestdagen zijn deze interactieve fingerling vinger apen gigantisch populair. Het is zo bizar dat er bepaalde organisatie’s
bij ons al duizenden hebben besteld om als kerst cadeau te geven. En voor zulke grote bestellingen vragen we ook altijd om te mailen en we zullen u dan direct contacten.

Voor alle kleine kinderen vanaf 5 jaar! is er geen beter, mooier, interactiever, gezelliger cadeau. Een kind wilt altijd als eerste zijn met de nieuwste gadgets. Als je deze vandaag nog besteld behoor je absoluut tot een rage zetter.

Fingerling – Wat kunnen ze allemaal?

Fingerling, ze geven kusjes, grijpen je vast, reageren op geluid en aanraking, maar gaan ook slapen wanneer je hen neerlegt. Kortom; deze vrolijke, lieve Fingerlings zijn speels en tevens een beetje ondeugend. Het kleurrijke vingeraapje maakt meer dan veertig verschillende, leuke geluidjes, waardoor het nét echte huisdiertjes zijn. Ze kirren als je ze aan hun staart rondzwaait, geven kusjes, knipperen met hun oogjes en draaien hun hoofdjes vrolijk in het rond. Door hun handjes die je vinger vastpakken, zijn ze levensecht.
Je kunt de vrolijke vingeraapjes geen aandacht genoeg geven. Van kirren, zingen en fluiten tot lachen, praten en slapen : de Fingerlings kunnen het allemaal! De acht leukste geluidjes staan hieronder opgesomd, maar lukt het jou om achter
Een goedkope Fingerlings aapje voor jou!

Onze ervaring met deze aapjes

Wanneer je het aanraakt gaan ze giechelen. Ze hebben zachte kleurrijke haren. Bij elke beweging dat je maakt doen hun een geluid maken.
Wat wij grappig vinden is wanneer hij begint te lachen of wanneer hij gaat slapen. Slapen doet hij als je hem/haar op zijn/haar rug legt.
En dan maken ze ook snurk geluiden. Of ze snurken.

Een leuk speelgoed voor gehele gezin!

starszoo
Klik en ga naar onze shop

Klik op 1 van de winkels en lees meer over deze fingerlings

bol.com koop uw producten bij starszoo
bol.com officiele partner. Koop uw producten van starszoo op bol.com of op starszoo.com
Delen!

Geef een reactie

X