sokken Unicorn sokken baby

Hele leuke sokken zeg! Leave a comment

Nieuwe Sokken collectie nu online beschikbaar!

Kleurrijke sokken, sokken boven knie, Unicorn sokken, Flamingo sokken en veel meer. Wat maakt deze sokken anders? het is hoe ze eruit zien. Sommige van deze sokken zijn explosieven van felle kleuren, precies wat tegenwoordig hot is. Sommige zijn felle effen kleuren.

Regenboog kleuren op deze sokken.

sokken

Roze kleur, Blauwe kleur, Paarse kleur, Groene kleur bijna alle kleuren van de regenboog in deze leuke sokken collectie. Unicorn sokken tegenwoordig opkomend deze sokken van Madmia zijn unieke sokken. Zonder twijfel dat je deze ook wel leuk gaat vinden. En ze passen geweldig en staan cool en schattig.

Hoge sokken die boven de knie komt online kopen

Deze sokken zijn lange sokken die net boven de knie komen. Vergelijkbaar met Amerikaanse cheerleaders behalve zijn deze veel leuker. Kwaliteit van deze sokken zijn ook uitzonderlijk goed. Ze zijn lekker warm en rekbaar, ze staan ook leuk bij volwassenen.

Sokken voor kinderen online kopen op deze shop

Sokken online kopen? Wacht niet langer en bestel jou sokken vandaag nog op starszoo.nl. Let op deze sokken zijn voornamelijk voor kinderen. We moeten ook wel bij zeggen dat ze volwassen ze ook makkelijk aan kan door de spendex materiaal die in deze sokken verwerkt zijn.

Levertijd, Verzenden Nederland, Belgie, America, Canada

Bent u woonachtig in Nederland en besteld u voor 17:00uur weet u dat uw product morgen in huis is. Nadat we het hebben verstuurd ontvangt u per mail een Track and Trace code zodat u uw pakket kan volgen.

Woont u in Belgie en besteld u voor 17:00uur kan het zijn dat uw sok de volgende werkdag in huis is maar dat kunnen we niet garanderen. Wat we u kunnen garanderen is dat u het binnen 2 werkdagen zal ontvangen.

Wilt u een pakket verzenden naar America en rest van de wereld

Naar America kan het soms variëren en kan het gemakkelijk soms wel 14 werkdagen duren. Het kan ook dat het binnen 5 werkdagen word bezorgd. Daarom hanteren we levertijden van 5 tot 14 werkdagen naar America toe.

Dit geld ook voor alle andere landen.

Delen!

Geef een reactie