waterpret

Waterpret Leave a comment

Waterpret wanneer het winter is kan niemand wachten tot het weer zomer is om van dit te genieten. Niet alleen de kinderen genieten van waterpret, maar wij als ouders stiekem ook. Los daarvan alleen al die lachende gezichten van gillende kinderen in een zwembadje die veel plezier maken doet ieder hard deugd. Daarom gaan wij voor jou een paar speelgoederen aanraden waarmee je veel waterpret plezier met jouw kinderen kan hebben. Om ze de hele zomer bezig te houden kan je niet vroeg genoeg beginnen met voorbereiden. Daarom doen wij het werk hoef jij het alleen maar op te zoeken.

Om te beginnen laten we het hebben over het meest bekendste waterpret product, natuurlijk de opblaasbare zwembadjes. Je hebt ze in alle varianten,kleuren, materialen,figuren en ga zo maar door. Als ouder zijnde is het gewoon geen doen om tussen al dit te kiezen en als kind al helemaal niet. Je word bekogeld met van alles en alles is eigenlijk wel leuk. Waar moet je nou naar kijken en wat is nou werkelijk goed, want het moet natuurlijk leuk blijven. Hier een paar tips waar je het beste op kan letten. Bekijk wat jou kind zijn leeftijd is. Is je kindje onder de 3 jaar zoek dan naar een babybadje en niet zo een grote zwembad. Daar heeft de kleine weinig aan. Mocht je toch een grote badje willen bedenk dan dat je even een opblaasbare zwembandje erbij haalt zodat je kleine ook leuk mee kan doen. Ook die heb je in verschillende varianten. Bij starszoo.nl heb je bijvoorbeeld een leuke met een roze flamingo of een witte zwaan voor je babygirl en een leuke bootje voor je babyboy. Voor ieder wat dus. Heb jij wat grotere kinderen dan krijg je al gauw dat ze wel meer willen dan alleen maar een badje. Want want moeten ze nou doen met een bad gevult met alleen maar water. Ik heb daar een oplossing voor. Wat nou als ik je zeg dat je ook een opblaasbare zwembad hebt die de kinderen heel de dag bezig houd!! Heb ik je aandacht mooi. Ik heb namelijk de ultieme leukste multifunctionele opblaasbare waterzwembad gevonden voor jouw. Doordat hij multifunctioneel is kan je kind niet alleen maar zwemmen, maar word je kind ook nog bezig gehouden omdat hij allerlei spelletjes heeft die jou kind wel even bezig houd. Laten we eerlijk zijn jij kan ook gezellig meedoen om het nog leuker te maken voor jouw kind. Deze multifunctionele opblaasbare zwembad heeft namelijk een mooie basketbalnet waar jouw kind leuk met zijn vriendjes of broers en zussen doelpunten kunnen maken. Ook heeft deze zwembad uitsteeksels waar jou kind dan ringen aan moet gooien. Wie de meeste ringen weet te gooien aan de uitsteeksels heeft gewonnen. En natuurlijk niet te vergeten de al zo oude glijbaan die er zeker aan hoort te zitten. Verder is het ook mooi kleurrijk want daar houden kinderen van. Met deze multifunctionele zwembad kan je gegarandeerd veel pret hebben.

Maar wacht nog even. Wij zijn de volwassen of de jong volwassenen niet vergeten hoor. Ook voor jullie hebben we het een en ander. Om even een beeld te schetsen. Het is bijna zomer en de vakantie periode komt eraan. Je bent wel toe aan een vakantie. Heel het jaar gewerkt en je bent er nu wel helemaal doorheen. Je kijkt uit naar de zomer waar je even lekker los kan gaan en van het weer genieten. Even tijd voor jezelf met een groep familie of vrienden. Of je gaat lekker op vakantie naar zo een mooi eiland, lekker relaxen op het strand en in het water niet te vergeten. Wat doe je in het water als volwassen? Nou je neemt lekker zo een grote opblaasbare unicorn familieboot mee en gaat lekker het water op met jouw groepje mensen. Hou je niet van unicorns dan vast wel van flamingos Neem een biertje, een wijntje, een colaatje of een watertje mee en berg het op in de bergruimte die erin zit. Lekker zonnen kan je erop doen en al je zorgen even achter laten. Dit heb je zeker nodig in je vakantie.

Natuurlijk zijn al die zwembadjes leuk voor jong en oud. Maar soms heb je toch niet echt zin om het water in te gaan maar wel bezig te zijn met water omdat het zo warm is. Dan hebben we hier super ultra leuke waterspelletjes voor jouw kind en jij kan gewoon meedoen natuurlijk. Ik oordeel je niet. Als eerste hebben we de slip en slide. Dit is echt een toffe waterspel waar je zoveel pret mee kan maken. Het is een lange uitgerolde slider waar constant water uit word gespoten om het glad en nat te houden. Wat moet je doen? Lekker je zwemkleding aan, een sprintje nemen en sliden over die slider. De lach kan niet meer van je gezicht af als je deze waterpret speelgoed hebt uitgeprobeerd. Deze is echt een aanrader. Doe het met een groepje en die bijvoorbeeld wedstrijden. Wie het eerst aan de overkant is heeft gewonnen. Ik kan je verzekeren dat je dit super leuk gaat vinden. Ook de kleuren maken je vrolijk doordat ook dit product kleurrijk is.

Dan hebben we ook nog de waterbal explosie voor jouw. Dit waterspel is super spannend. Je gooit deze kleurrijke bal gevuld met water naar elkaar over en gegarandeerd dat je nat word. Deze bal heeft namelijk allemaal gaten in waaruit het water spuit. Je gooit het naar elkaar over en word lekker afgekoeld door het water die eruit komt. Super leuk is dat. Het leuke van deze waterbal explosie is dat ook de kleinste mee kunnen doen. Kunnen ze lopen dan kunnen ze al meedoen met de waterbal explosie. De allerkleinste kunne het bijvoorbeeld rollen. Zo doen ook zij leuk mee met de groep. Blijf er als ouder natuurlijk wel altijd bij. Water en kleine kinderen moet altijd wel een toezicht bij zijn vergeet dat niet. Voor de aller allerkleinste hebben we ook een baby zwembadje met leuke zeedieren gevonden die water eruit spuit. Het is kleurrijk, het is fun. Ze kunnen lekker het water onderzoeken en mee spelen. Hoe leuk is dat!!

Ik hoop dat je hiervan genoeg informatie heb om jouw zomer een top waterpret zomer te maken. Veel plezier met de kids en vooral veel lachen!!! 🙂 🙂 🙂

Delen!

Geef een reactie

X