Eigen website

Eigen Website Maken? Leave a comment

Je eigen website pro – Voor alle ondernemers.

Wil je je eigen website laten bouwen en ben je op zoek naar een geschikte partner? We gaan je als eerste goed onderwijzen in het online wereld. Hoe gaat het allemaal eigenlijk te werk en wat zijn de veel voorkomende fouten wanneer je start met een website of een webshop.

Je ziet het al helemaal voor je, jouw eigen website of webshop met allemaal leuke artikelen of diensten. Wij raden je ook aan om het te doen, je ambitie’s doorzetten want aan het einde van de tunnel is altijd licht en na regen komt altijd zonneschijn. Het leuke van ondernemen is dat je wat extra vrije tijd hebt om meer te doen, je kan lekker bijverdienen werkend vanuit huis. Wil je heel succesvol worden dan kan dat natuurlijk ook met je website of webshop, het hangt allemaal van je eigen inzet af.

Het begint allemaal bij je voorbereiding.

Zorg ervoor dat je een paar punten goed op een rij hebt gezet wanneer je besluit om je website of webshop online te zetten. Maar om te beginnen is het belangrijk dat je een beetje weet wat je wilt. Waar je dan voornamelijk aan moet denken is, wat je wilt bereiken en hoe je het wilt bereiken. Maar het is ook belangrijk dat je in jezelf gelooft, heb je al een coach of iemand die je gaat begeleiden? Hieronder wat punten wat je zeker moet meenemen in je voorbereiding:

Dit zijn punten waar je absoluut rekening mee moet houden wanneer je online wilt starten. Uiteraard kunnen we je hiermee helpen op het moment dat je een klant van ons bent. 1 Van onze website bouwers zullen je stap voor stap begeleiden bij elke stap als het nodig is. Wil je alleen een website kan uiteraard ook.  Bouwers van Starszoo.com en starszoo.nl hebben inmiddels honderden website gebouwd voor andere klanten.

de websites die we bouwen doen het altijd goed op organische niveau.

Om een voorbeeld te nemen van Starszoo.nl, Starszoo.comYoungimpactbrass.comPregnancymusthaves.com Deze websites zijn allebei hele jonge website’s maar ranken inmiddels supergoed waardoord 80% van de traffic organisch is zonder enige uitgaven. 20% van onze traffic bestaat uit betaald verkeer. We hebben inmiddels meer dan 500 beoordelingen verzameld op onze website en op trustpilot en dit allemaal binnen 5 maanden tijd. Meeste webshops met zoveel beoordelingen bestaan jaren want gemiddeld 1 op 30 a 40 mensen plaatsen een beoordeling. Dit kunnen we doen omdat de bouwers van Starszoo vanaf begin al online actief zijn. Hun hebben alle algoritmes zien veranderen en ze weten exact waar het allemaal om draait.

NOGMAALS DIT ZIJN JONGENS DIE VANAF BEGIN ZIJN EN GEEN BEDRIJVEN DIE HET PAS 1 JAAR OF EEN PAAR JAREN DOEN.

Wij werken nu inmiddels al 13 jaar met dezelfde jongens. Hieronder wat stats van 1 van onze websites. Dit is de search console raport van google. Dit rapport is 1 week analyse.

wekelijks rapport

Seo, Search engine optimalisation wat is dat – hier een uitleg wat het is.

Ik ga als eerste uitleggen wat u hierboven ziet. Op het moment dat u een website heeft moet u dat natuurlijk ook kunnen analyseren en data verzamelen over hoe je website presteert online. Dit wat u hierboven ziet is specifiek seo( Search Engine Optimalisation) gericht. Google heeft een hele handige tool die je door middel van een php code implementatie kan verbinden. Met de google search console kunt u precies zien op welke zoekwoorden u rankt in google, u kunt ook zien op welke pagina’s u  rankt en wat de ctr is van mensen die u hebben gezocht.

Google shopping integratie
Google shopping integratie
Google mijn bedrijf integratie
Google mijn bedrijf integratie
organisch en google shopping op de 1e pagina
organisch en google shopping op de 1e pagina

Drankenreclame seo gedaan door Starszoo webservice

organisch en op de 1e pagina ranking drankenreclame.nl
organisch en op de 1e pagina ranking drankenreclame.nl

Wat u hierboven allemaal ziet is data van hoe de website’s op google organisch ervoor staan.

Verder hebben we ook de google analytics.

Dit is een instrument die google biedt  zodat je exact kan zien hoeveel mensen daadwerkelijk op je website zijn beland. Je ziet ook hoe ze zicht gedragen wanneer ze zich op jou website bevinden. Je ziet exact hoeveel pagina bezoekers je hebt,  je bounce rate, winkelwagen verlaters, bezoekers en wie allemaal hebben afgerekend en een product hebben gekocht. Dit kan je allemaal nauwkeurig bijhouden op de google geleverde instrument die google analytics heet. Het word ook sterk aangeraden om met dit instrument te werken.

Dit kunnen we allemaal voor jouw doen! wij zetten je website zodanig op dat het klaar is om te ranken.
Enkele voorbeelden van door ons gemaakte websites en of seo:

onlinenightshop.com
watermetlogo.nl
starszoo.nl
starszoo.com

Youngimpactbrass

Pregnancy Must Haves

drankenreclame.nl

En nu? Wil je een website door ons laten bouwen, dat doen we graag voor jouw. Zodra je hebt betaald zal 1 van onze specialisten direct contact opnemen om aan de slag te gaan. Ben je pas gestart? maak je geen zorgen we zijn er om jouw start een sterke start te maken. We zullen alle stappen met je doornemen van a tot z. Heb je al een logo of wil je eentje laten maken kunnen we ook voor je doen. Zodra uw betaling is binnengekomen zullen we overgaan tot contact en alles bespreken met u.

Delen!

Geef een reactie