Trustpilot
Betaalmethodes
Beyblade starters pack Beyblade Metal Fusion 4D - 3 beste beyblade starters pakket

Beyblade starters pack Leave a comment

De 3 beste Beyblade starters pack te koop in Nederland en Belgie

Als eerste wil ik u laten weten dat dit spel nu al een rage is in America en is opkomen in Nederland en Belgie. Ik moet ook wel zeggen dat het aardig is overgewaaid deze beyblade burst. Sinds dit gigantisch populair is geworden wilt elke kind het hebben. Mijn zoontje van 2 jaar heeft ruzie met die van 7 jaar om Beyblade.  Bizar is dat dit een spel is waar ze uren mee bezig zijn. Een draaiende tol, dat is het.

Wat is een beyblade?

Dit zijn spinnende ronde topjes van metaal die tegen elkaar botsen. Deze speelgoed bestaat uit verschillende onderdelen waardoor je zelf eentje kan samenstellen om te battle. De 2 tegenstanders kunnen dan hun tollende metalen top in de Stadion laten tollen. Deze blijven tegen elkaar botsen en wie als laatste blijft die wint. Winnen kan je door verschillende manieren. Je kan winnen door diverse combos te veroorzaken, Je kan winnen door uit het spel te slaan en je kan winnen door het langst overeind te blijven draaien. Er zijn meerdere rondes en een competitie waar je aan kan deelnemen met je Beyblade.

Beyblade starters set

#1 Beyblade starters pakket gouden kleur met verlichting

Deze Goud kleurige beyblade is een hele populaire en is meestal ook heel moeilijk te verkrijgen. Het is ook 1 van de meest gebruikte zoekwoord op google onder beyblades. Deze beyblade heeft verlichting en ziet er gaaf uit tijdens het spinnen. Deze lichten gaan aan zodra deze uit de launcher komt. Het is een goed beyblade waar je zeker van kan zijn dat je tegenstaander bijna niet kan winnen. Door het gewicht, groote en gyro is het een goed gecalibreerde Beyblade. Hierdoor blijft hij ook lang draaien en houd hij goed balance zelfs na het botsten en battle. Gemiddeld kan deze ongeveer 5 min+ blijven draaien zonder botsten en battle.

Op de producten pagina van beyblades kunt u meer hierover vinden en eventueel er eentje aanschaffen.

Beyblade Metal Fusion 4D - Goud
Beyblade Metal Fusion 4D – Goud

 

#2 Beyblade Arena inclussief 4 beyblades starters pakket

Een beyblade Arena is een must als je echt goed gebruik wilt maken van de beyblades. Dit Beyblade Stadium zorgt voor een spannende battle tussen rivalende spelers. Bij het gebruik van een Arena blijven de Fusion tops in de ring en vliegen ze niet overal. Zonder dit Arena gaan de kinderen op de vloer spelen en het kan schade veroorzaken aan uw vloer en muren. Sommige beyblades zijn van metaal en somige van abs harde plastic, iets wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal hard zijn en gemaakt zijn om te botsten. Mijn advis naar u toe is koop er zeker een arena bij want anders gaat het je meer kosten wanneer u denkt te besparen. Ik raad u zelfs aan om een Arena erbij te kopen.

Op de producten pagina van beyblades kunt u meer hierover vinden en eventueel er eentje aanschaffen

Beyblade Stadion Arena + 4 beyblades
Beyblade Stadion Arena + 4 beyblades

#3 Beyblade alles in 1 pakket voordeel pakket, Goedkope Beyblade met launcher

Deze beyblade denkt bijna alles wat u nodig hebt. Hier zit diverse launchers in en is kortom een helevoordelige pakket als je het vergelijk met wat je elders in Nederland en Belgie kan kopen. Deze Kit met 8 Fushion tops, Launchers en gyro’s is alles wat u nodig hebt om te starten en er goed tegenaan te gaan. Hoe netjes ziet het eruit wanneer een kind zo goed georganiseerd met zijn beyblade kist en zijn arena. Het voorkomt ook dat de beyblade spullen overal liggen en je elke week nieuwe fushion tops aan het kopen ben. Dit is een opberg kit speciaal ontworpen voor dit speelgoed.

Op de producten pagina van beyblades kunt u meer hierover vinden en eventueel er eentje aanschaffen

Beyblade alles in 1 pakket
Beyblade alles in 1 pakket voordeel pakket, Goedkope Beyblade met launcher

 

Delen!

Geef een reactie