Trustpilot
Mini Blender

Draagbare mini blender Leave a comment

Draagbare mini blender wij vertellen u er alles over

Overzicht

Draagbare mini blender – De vrouwenwereld wordt elke dag moeilijker met de toenemende concurrentie onderling. Ze zijn zo ambitieus met de carrière dat het enigszins moeilijk wordt om beide te beheren – het huishoudelijke werk en kantoorwerk. Maar toch blijven ze zich als beste in hun werk. Maar met de vooruitgang in technologie, zijn er veel dingen die werkende moeders proberen te helpen om elk aspect van hun leven aan te kunnen.

6 Draagbare miniblender voor vrouwen

Een zo’n product dat we hier zouden bespreken, is Portable Mini Blenders. Dus als u op zoek bent naar iets dat uw leven eenvoudiger maakt, is een draagbare mini-blender de beste beslissing. We bieden u een uitgebreide lijst met draagbare mini-blenders, inclusief de details van de batterijgrootte en de levensduur van de kwaliteit.

portable blender
portable blender

# 1 Blendtec Total Classic Original Blender met FourSide Jar

Hier bent u aan het juiste platform om een ​​blender te zoeken die aan al uw behoeften en eisen voldoet. Deze gloednieuwe Blender is een oplossing voor alles. Je kunt het gebruiken voor het maken van ijs, soepen, smoothies en ook taarten. Je kunt het beschouwen als de snelste en meest efficiënte juicer cum blender. Het is uitgerust met 6 voorgeprogrammeerde cycli en 10-speed technologie die energie levert aan de blender die hem snel en efficiënt maakt.

Blendtec Total Classic Original Blender met Four Side Jar

Het hele volume van de blender is 75oz en het is de volledige natte capaciteit van 32oz. Het werkt correct voor zowel vaste stoffen als vloeistoffen. Je kunt het tegelijkertijd koelen of verwarmen. De blender wordt geleverd met ongeveer 8 jaar garantie. Het uiterlijk van de blender is zwart en glanzend en kan het beste werken in alle omstandigheden. De blender heeft een handmatige snelheidsregeling met ongeveer 6 voorgeprogrammeerde cycli om de eerste te helpen. Je hebt dus volledige controle over alle dingen die je maakt, of het nu smoothies of zachte sappen zijn.

Met deze blender krijg je een 5-zijdige pot die is ontworpen om sneller te mixen dan ooit. Dus in plaats van het naar de zijpot te duwen, kunt u het gemakkelijk naar de vijfde kant en al het afval en restjes op de messen verplaatsen. Je zou opmerken dat de messen zijn gemaakt van roestvrij staal dat 8% dikker is dan elke andere blender. Het is bot gemonteerd in plaats van scherp voor meerdere items. De ronde en ruwe randen maken het mes gemakkelijker om vloeistoffen en vaste stoffen tegelijkertijd schoon te maken en op te warmen. Deze blender maakt gebruik van meswrijvingstechnologie en maakt het mogelijk om dranken met gemak en perfectie te maken. De blender heeft een pot die groot genoeg is om voedsel te maken voor een gezin van 4 personen. De totale capaciteit van de pot zou ongeveer 70 tot 75 ounces zijn.

# 2 Ninja BL456 Blenders – Aanrecht 24 oz. Zilver zwart

Nutri-Ninja is iets wat je graag in je keuken zou willen hebben. Het is een geweldige combinatie van kracht en compactheid. Deze blender is een beetje klein dan je zou denken en erg dominant met zijn grootte. Het echte vermogen van de blender ligt in de capaciteit van 900 watt. Het ontwerp van de Nutri Ninja is zeer ergonomisch en heeft krachtige functies zoals de dissipatiedrempel. De bladen van deze blender zijn scherper en gevormd op een manier die zorgt voor een maximale snede voor de groenten en fruit die erin gaan.

Ninja BL456 Blenders – Aanrecht 24 oz. Zilver zwart

Je zou merken dat de naam rechtvaardigt dat het een blender ninja is en ook de prijs is het helemaal waard. De set met alle accessoires die nodig zijn om de ochtendsappen of middagsmoothies te extraheren, is verkrijgbaar met de blender. Met de pro ninja-techniek kun je gemakkelijk alle vitamines en eiwitten toelaten die in rauw fruit en groenten zouden worden verwerkt. Met deze verbazingwekkende producten wordt het gemakkelijk om de noten of zaden samen met ijs te snijden. U kunt hetzelfde werk handmatig of automatisch doen met behulp van de stroombron.

De messen zijn net als andere blenders gemaakt van roestvrij staal en de container is volledig BPA-vrij, waardoor het een milieuvriendelijk product is. De machine of blender is bestand tegen de hoge druk en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over scheuren en morsen tijdens het slijpen. Het apparaat is draagbaar waardoor het het beste geschikt is voor de werkende moeders. Deze blenders kunnen ook naar je picknickplek worden gedragen. De messen zijn gemaakt met het oog op de veiligheid, dus het kan de gebruiker geen schade berokkenen. Een van de beste kwaliteit of eigenschap van deze blender is dat hij een zelfreinigend mechanisme heeft.

# 3 Koop uw I-MU draagbare mixer / blender – elektrische sapcentrifuge:

Het is een high-end mixer cum blender die tegemoet komt aan alle behoeften van een werkende moeder. Dit is ook gunstig voor mensen die zeer vaak reizen. De bijbehorende set accessoires is een pers, een elektrische citruspers en extra roestvrijstalen messen en een USB-lader met een batterij van 3000 mAh. Het apparaat is licht van gewicht en dit maakt het draagbaar of gemakkelijk overal en overal mee naartoe te nemen.

I-MU Portable Mixer / Blender – Elektrische sapcentrifuge
Met deze verbazingwekkende blender kun je verschillende soorten voedsel zoals vers voedsel of bevroren voedsel samen met ijs en fruit mengen. De draagbare blender is redelijk veilig omdat hij is vervaardigd volgens de veiligheidsrichtlijnen. Het is ook ontworpen om babyvoeding te bereiden, zodat het nuttig kan zijn voor nieuwe moeders. Het is een milieuvriendelijk product en maakt gebruik van Food Grade ABS-materiaal in combinatie met roestvrijstalen messen. Het heeft een enkele magnetische schakelaar voor de AAN / UIT-functionaliteit.

# 4 The Best One – Techmax USB Juicer Cup-blender voor dames:

Het is een middelgrote mixer die ook een multifunctionele machine is. Het apparaat wordt gekenmerkt door een ingebouwde krachtige batterijback-up en een stevige motor, hoger toerental en grotere watt. Het is een lichtgewicht apparaat en kan overal en overal worden gedragen. Het heeft een draagbare mini-sapcentrifuge met een capaciteit van 400 ml die bijna 13 gram maakt. Dit lichtgewicht apparaat kan het beste zijn voor de sporters of reizigers omdat ze het mee kunnen nemen naar uitstapjes of op campings. Het neemt niet veel ruimte in beslag en is redelijk haalbaar. Het is beter dan al die heavy-duty blenders.

Techmax USB-sapcentrifugemixer voor dames
De blender heeft ook een USB-poort en batterij. Dus u kunt het opladen en gebruiken wanneer u het nodig hebt, zelfs als u geen stekker vindt, kunt u het gebruiken op voorwaarde dat de batterij meegaat. U als klant moet ervoor zorgen dat dit wordt gebouwd door rekening te houden met alle veiligheidsnormen. De maat van de beker is voldoende om een ​​eiwitshake of smoothie te maken. Het is uitgerust met seal-safe technologie die het zeer beschermend maakt.

shake en take blender
shake en take blender

# 5 Bestel hiertoe – TopEsct Personal Blender – Een draagbare sapcentrifuge:

Met deze slimme blender die beschikbaar is in groen, is een zeer krachtige stroombron. Dit geweldige product of machine is een high-end motor die je helpt om je sap binnen 10 seconden te maken. Dit komt door de scherpe roestvrijstalen messen van het draagbare apparaat. De messen zijn specifiek ontworpen in een 3D-vorm die het snij-, slijp- en mengproces efficiënter maakt. U kunt ook zien dat het apparaat tegelijkertijd kan worden gebruikt voor het stampen.

TopEsct Personal Blender – Een draagbare sapcentrifuge
De totale capaciteit van het apparaat is ongeveer 380 ml, waar het het lint kan vasthouden om het overal mee naartoe te nemen. Deze blender heeft een ingebouwde 2000mAh-batterijback-up die alleen is gemaakt voor het bereiden van sappen, smoothies of milkshakes. Het heeft een USB-poort zodat u het apparaat kunt opladen waar of wanneer u maar wilt. Het apparaat is ook ingebed met de eenvoudige maar krachtige aan / uit-knop voor ON? OFF-functionaliteit. Als u technisch ziet, is de binnenkant van het apparaat gebouwd met een magnetische detectieschakelaar die een intelligent besturingssysteem gebruikt, samen met veiligheidsmaatregelen. De blender is slipvrij en kan niet draaien totdat de afdichting volledig beschermd is.

# 6 BL1189Comfee 250W persoonlijke blender

Je zou merken dat dit een eigentijds product is dat wordt gelanceerd om het leven van werkende moeders gemakkelijker te maken. Het ontwerp van de blender is echt geweldig. Het heeft een aanzienlijke revisie in het gewicht ondergaan, maar de prijs van de blender is kostenefficiënt. Het is vervaardigd door alle veiligheidsmaatregelen in gedachten te houden.

BL1189Comfee 250W persoonlijke blender
Het lichtgewicht van de blender maakt hem draagbaar en werkt op gelijkstroom. U kunt het apparaat opladen en het vervolgens overal gebruiken, omdat het op de ingebouwde batterijback-up wordt uitgevoerd. Als u de configuratie controleert, heeft het apparaat ongeveer 250W voor de motor. Opgemerkt wordt dat de snelheid van de blender onberispelijk is. Met grote snelheid heeft het scherpe messen gemaakt van roestvrij staal. Het zou de juiste keuze blijken te zijn als je een mix van smoothies, baby bevroren voedsel en ijs wilt maken.

shake en take blender
shake en take blender

 

Delen!

Geef een reactie