Betaalmethodes
Elektrische step zwart

Elektrische step Leave a comment

Elektrische step online kopen? Hier moet je op letten.

Elektrische step – Je ziet ze tegenwoordig overal rijden die elektrische stepjes. Ze zijn ook overal online verkrijgbaar maar waar moet je nou opletten bij het aanschaffen van een elektrische step. In dit artikel vertellen we u het 1 en ander erover en met enkele voorbeelden.

Elektrische step voor kinderen, volwassenen. Een ultieme buitenspeelgoed

Het is een gemakkelijk voortuigje en overal mee te nemen. Deze Elektrische steps heb je in diverse varianten, diverse maten en voor verschillende leeftijdsgroepen. Hoe handig dit step is gaan er geruchten dat het verboden is en daar gaan wij het onder andere over hebben in dit artikel. Natuurlijk is dit niet de enigste want we gaan het ook hebben over de kwaliteit verschillen, Prijs verschillen en welke geschikt is voor elke leeftijds categorie.

Elektrische step voor kinderen

Heb je kinderen vanaf 10 jaar dan is het bij jou ook al gearriveerd. Waarschijnlijk hebben ze al wat hintjes gegeven maar viel het kwartje nog niet. Nu heeft hij/ zij het maar gevraagd. Papa, Mama mag ik een elektrische step. Plicht van een ouder is dan gaan onderzoeken of het wel mag of niet en welke step is geschikt voor mijn zoontje of dochtertje.

Steppen die geschikt zijn voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Hieronder hebben we een aantal elektrische stepjes geplaatst die momenteel populair zijn en geschikt voor jong en oud. Deze stepjes hebben een officiele keurmerk en mogen daarom ook verkocht worden in Nederland en Belgie. De stepjes hebben een relatief snelle levering ook al moeten we zeggen dat u beter tussen 1 en 14 werkdagen kan rekenen.

Een geschikte step dient als eerste een goed rem systeem te hebben. Deze remsystemen horen bij 35 kilometer te kunnen stil staan binnen 1 seconden als je het mij vraag maar helaas is het maximaal 5 seconden. Staat het stil binnen 5 seconden dan weet je dat het een goed elektrisce step is.

Wat voor accu hoort in een E-step?

Tegenwoordig heb je genoeg fabrikanten die geschikte batterijen en accu maakt voor steps. Waar het om draait is dat je een E-Step koopt die in bezit is van de juiste keurmerk. Na onderzoek zijn we achter gekomen dat ook hierin panasonic en tesla coils is wat u nodig hebt wilt u de allerbeste. Deze Coils kunt u in 70% van alle accu’s verkrijgbaar vinden omdat makers en fabrikanten van dit product een monopoly positie hebben op het maken van dit product.

E-STEP KOPEN?

RDW heeft een Definitief adviesrapport Bijzondere bromfietsen opgeleverd

De RDW heeft het definitieve adviesrapport aangeboden aan het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het definitieve adviesrapport gaat in op lichte elektrische voertuigen. Er zijn naast bijzondere bromfietsen ook reguliere (elektrische) bromfietsen, gehandicaptenvoertuigen en fietsen met trapversterking in opgenomen.

Advies RDW

Met het advies richt de RDW zich op alle (elektrische) voertuigen, zoals stepjes en scootmobielen. De RDW gaat in het advies in op de voertuigtechnische aspecten van de verkeersveiligheid van deze voertuigen. Andere factoren die de verkeersveiligheid beïnvloeden, zoals de plaats van het voertuig in het verkeer, gebruikseisen (o.a. helmplicht) en de eisen de worden gesteld aan de bestuurder (o.a. rijbewijs) komen niet aan de orde in het advies.

De RDW vindt dat de huidige onderverdeling van lichte elektrische voertuigen aan herziening toe is. Die verdeling leidt ertoe dat voertuigen, die qua ontwerp en gebruik vergelijkbaar zijn, aan verschillende eisen moeten voldoen. En dat er op verschillende manieren toezicht op wordt gehouden. Een algemeen kader voor toelating en gebruik van lichte voertuigen op basis van bijvoorbeeld massa, snelheid, gebruik en risicoanalyse zou dit bezwaar kunnen wegnemen.

NOS: Inmiddels duizenden E-STEPS verkocht, maar de elektrische steps mogen de weg niet op!

Bron: Nos → https://nos.nl/l/2282033

Voortgang

Inmiddels is het rapport aangeboden aan de Tweede Kamer. Het advies is een bijlage bij kamerstukken over de voortgang van de uitvoering van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030. Dat is op 13 juni besproken in de Kamer.

Wat zeggen andere over elektrische steps

” De meeste elektrische steps mogen in Nederland niet op de openbare weg. Voor E-steps kent de Nederlandse Wegenverkeerswet geen aparte categorie, daarom wordt een E-step als brommer beschouwd. Fabrikanten en importeurs kunnen E-steps laten goedkeuren voor de openbare weg. Dit kan voor heel Europa met een ‘Europese typegoedkeuring’ voor scooter of brommer en dan zijn o.m. zadel, luchtbanden, spiegels en verlichting verplicht (bijv. Veeley, SXT, Eflux, Eped, Revoluzzer). Dit kan ook alleen in Nederland als zgn. ‘bijzondere brommer’ (Kickbike, Yedoo), een “uitgeklede” brommerrichtlijn. De meeste E-steps die in webshops of winkels verkrijgbaar zijn, mogen niet op de openbare weg al wordt dat bij aanschaf vaak niet vermeld”

Elektrische step kopen? Let op het mag officieel de openbare weg niet op.

Elektrische step zwart
Elektrische step zwart
Delen!

Geef een reactie

0
Betaalmethodes © Starszoo - All Rights Reserved Copyright 2018 - 2020 Website by ConsultancyTube