Betaalmethodes

Affiliatie worden

Affiliatie worden en geld online verdienen door deze website te promoten?

Affiliatie is tegenwoordig een must als je een Facebook, Instagram hebt. Door een affiliatie te zijn van starszoo.nl kunt u gemakkelijk geld verdienen door enkel een product op uw pagina te plaatsten. Dit werkt zo eenvoudig er is verder niet veel bijzonders aan.

Hoe werkt Affiliatie en wat is Affiliatie

Affiliatie is een manier voor mensen met Sociaalmedia om wat bij te verdienen. Dit kan eenvoudig door een link die je binnen 2 seconden kan genereren op jou dashboard. Deze link kan je daarna simpel op je Socialmedia, Blog, Youtube video plaatsen.

Zodra iemand op deze link klikt komen ze dan op Starszoo.nl waar ze kunnen shoppen. Bestellen ze een product op starszoo.nl krijgt u daarover 5%.

Wat nadat er is besteld

Nadat iemand een bestelling heeft geplaats word dit in onze warenhuis ingepakt en verstuurd naar de klant toe. Je hoeft er letterlijk niets voor te doen, wij handelen het helemaal af en je krijgt betaald hiervoor. Het kost je niets, geld online verdienen met affiliate.

Stap 1. Meld je aan

Stap 2. Genereer het link van de product die je wilt promoten of kies een advertentie.

Stap 3. Plaats het op je Socialmedia, Youtube kanaal

Stap 4. Promote jou link.

Je kan elke klik en aankopen volgen op jou Affiliate dashboard.

Nadat iemand een aankopen heeft verricht zullen we je uitbetalen. Deze uitbetaling vind na 30 dagen plaats, dit is direct nadat de retourneerings termijn is verstreken.

Wij willen jou graag als partner, laten we samen geld verdienen!

Meld je aan

Affiliate marketing zonder website kan ook

Om een affiliate te worden hoef je geen website te hebben. Heb je een Blog, vergelijkingssite, zoekmachine of enige andere site dan kan je dit ook. Je kan natuurlijk ook affiliate worden zonder een website te hebben en dit kan gemakkelijk door je aan te melden. Heb je een Socialmedia pagina, whatsapp lijst of wat anders kan ook. Enige wat u nodig heeft is het link die u genereer op starszoo.nl en zodra iemand deze link gebruikt zal het automatisch gekoppeld worden aan uw account.

 

Affiliate marketing voor beginners – Jij kan dit ook

Waarschijnlijk heb je gehoord en onderzoek gedaan naar hoe je online geld kan verdienen zonder website of met website. Al gauw kom je dan bij Affiliate marketing en dit is ook wel een van de weinige manieren hoe je online geld kan verdienen door enkel gebruik van een link

Delen!
0
Betaalmethodes © Starszoo - All Rights Reserved Copyright 2018 - 2020 Website by ConsultancyTube