Betaalmethodes

Externe verkopers

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat is het?
Starszoo biedt externe winkels/retailers de mogelijkheid om hun producten te verkopen via de website van Starszoo. Als klant kan je deze producten bestellen via de Starszoo website. De betaling van elke bestelling loopt via Starszoo. De levering van de producten wordt verzorgd door de externe verkooppartner. Vragen over je bestelling, het product, garanties of een BTW factuur worden beantwoord door de klantenservice van de externe verkooppartner, want je koopt uiteindelijk het product bij de externe verkooppartner. De contactgegevens van de verkooppartner staat op hun persoonlijke pagina op starszoo.com

En waarom?
Waarom? Starszoo wil dé autoriteit zijn op het gebied ‘alles onder 1 dak’. Door de introductie van deze zgn. marketplace zijn we in staat om een breder en dieper assortiment te ontsluiten voor onze klanten – dat wil zeggen een groter assortiment en een nog betere keuze. We willen graag dat je vindt waar je naar op zoek bent bij Starszoo. Nieuwsgierig met wie we samenwerken?

Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners

1. Product herkennen van een externe verkooppartner
Op de Starszoo website staat bij alle producten vermeld ‘verkoop door …..’. Hieraan kan je zien of je een product van Starszoo zelf koopt of een product van een externe verkooppartner.

2. Getoonde verkoopprijzen
De getoonde productprijs van een externe verkooppartner is een all-in prijs, kortom de verkooprijs van het product inclusief de verzendkosten. Voor de Starszoo producten kan nog wel verzendkosten gerekend worden, dit zie je tijdens het afrekenen van je bestelling automatisch verschijnen. Als je een Starszoo product besteld, betaal je tot 49 euro € 3,99 verzendkosten, boven 49 euro betaal je geen verzendkosten.

3. Kortingen en promoties op starszoo.nl 
De producten van onze verkooppartners zijn altijd uitgesloten van kortingsacties die gelden op producten van Starszoo. De acties gelden alleen voor producten die aangeboden worden door Starszoo zelf.

4. Betalen
Je betaalt de gehele order, inclusief de producten van externe verkooppartners, aan Starszoo. Je maakt normaal gebruik maken van onze getoonde betalingsmogelijkheden zoals Ideal, Afterpay creditcard, Belgische betaalmethodes.

5. Orderbevestiging
Starszoo verstuurt per e-mail de orderbevestiging van je totale order aan je opgegeven e-mailadres. In de orderbevestiging staat gespecificeerd welke product bij welke externe verkooppartner ( of Starszoo) is gekocht met de bijbehorende contactgegevens.

6. Betalingsbevestiging/factuur
Starszoo verstuurt een betalingsbevestiging voor het product van de externe verkooppartner. Hierop staat de totale verkoopprijs vermeld (zonder BTW specificatie). Voor een besteld Starszoo product ontvang je een factuur inclusief BTW specificatie. Als je een BTW specificatie nodig heeft voor een product van een externe verkooppartner, dan kan je deze bij de externe verkooppartner zelf opvragen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Delen!
0
Betaalmethodes © Starszoo - All Rights Reserved Copyright 2018 - 2020 Website by ConsultancyTube