Betaalmethodes

Online Adverteren

 

Online Adverteren op Starszoo en verhoog uw sales en bezoekers.

Online adverteren – Tegenwoordig is altijd op zoek naar goedkope manier van adverteren. Zoals je inmiddels weet is het belangrijk om bij het begin te zijn van een groeiend platform of app. Dit is zodat je geniet van goedkoop adverteren en dit kan ervoor zorgen dat je merk en verkopen het nodige extra aandacht krijgt.

Belangrijkste is merkbekendheid!

Uit onderzoek en ervaring is gebleken dat klanten als eerst naar bekendheid kijken. Heb je een bekende merk of niet, zijn ze je al vaker tegengekomen of niet. Op het moment dat een potentiele klant u vaker dan 3 keren heeft gezien kunt u vanuit gaan dat die klant zijn interesse gewekt is en ze uw merk beginnen te zien als een gevestigde merk/  bedrijf.

Hoe zit het met reviews?

Reviews word pas naar gekeken bij twijfel en dit kan je gemakkelijk dekken door een goed website met de juiste informatie. Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat tussen 10% en 15% van de klanten naar reviews kijken. Dit komt doordat er met de reviews word gerommeld en laten we eerlijk zijn klanten zijn heus niet dom! Klanten weten ook wel dat er soms hele negatieve mensen tussen zitten die je kan spammen met slechte negatieve beoordelingen.

Je moet het jezelf afvragen waar je naar kijkt wanneer je shopt. Doe je liever shoppen bij een bekende bedrijf of eentje wat nog onbekend is? Zodra je dit hebt beantwoord weet je al dat het om bekendheid eerst gaat.

Waarom adverteren op Starszoo

Starszoo app – Starszoo is een online shop en onze livestream app gaat in begin 2020 live. Op dit moment hebben we al meer dan 93.637 leden die klaar staan om de app te downloaden en gebruik van te maken. Hierin verwachten we dat de eerste jaar er minimaal 200.000 leden gebruik zullen maken van dit app platform.

Starszoo onlinen winkels – Doordat Starszoo meerdere extensies heeft krijgen we bezoekers van overal ter wereld. Onze internationale site ontvangt bezoekers uit meer dan 110 landen en rankt organisch in meer dan 233 landen. Onze Nederlandse versie van Starszoo (waar u nu op zit),  ranked op elke product en zoekwoord van de site. Hierdoor hebben we een hoog aantal bezoekers en klanten, heb je een shop is dit ultiem voor jou want wij kunnen nog niet iedereen bedienen.

Om het maximale potentie te benutten willen we samenwerken met adverteerders en externe verkopers.

Wij bieden vanaf 2020 adverteer ruimtes aan op Starszoo – Starszoo app word dan gelanceerd en willen we met een groep adverteerders gaan werken. De adverteerders krijgen van ons ruimte om te adverteren voor een spotgoedkope prijs. Dit krijg je nergens anders en is daarom alleen voor een selectief aantal bedrijven. Dit is een beta en je advertentie zal in een aantal maanden miljoenen impressies ontvangen en tienduizenden kliks. Hier staan we ook garant voor anders krijgt u uw betaling netjes terug van Starszoo.

Uw advertentie te zien door miljoenen mensen

Zodra uw advertentie online gaat krijgt u bezoekers naar uw website toe. Uw advertentie plaatsen we op:

 • Home page
 • Categorie waar die thuis hoort
 • Interactie’s tussen livestream
 • Onder de livestream van categorie
 • Bij de messenger
 • Bij de zoekopdrachten
 • En alle overige modulles.

Wat gaat het kosten?

Omdat dit een beta is hebben we 3 prijzen die we hanteren, prijzen zijn:

 1. Zoozoo power level grow – Kosten bedragen € 499,99 euro
 2. Zoozoo power level powerfull – Kosten bedragen € 799,99
 3. Zoozoo power level unearthly – Kosten bedragen € 1.299,99
 4. Zoozoo power level supernatural – Kosten bedragen € 9.999

Wat zijn de verschillen tussen de power levels?

Omdat we het toegankelijk willen maken voor iedereen hebben we 4 verschillende adverteer niveaus.

Zoozoo powerlevel grow – Eerste is de groei level, dit is een instap voor alle bedrijven die nieuw zijn en nog nooit of  nauwlijks hebben geadverteerd. Deze pakket geeft locaal exposure op plekken waarvan onze platform u het hoogste kans geeft voor engagement. Hier staan we garant voor minimaal 100.000 impressies en we advertentie blijft 3 maanden op de app.

Zoozoo powerlevel powerfull – Deze is als je de wateren wil beproeven en deze platform wilt ontdekken. Je wilt een instap maken naar bekendheid van je merk, product of bedrijf. Hier staan we garant voor minimaal 400.00 impressies en uw advertentie blijft 4 maanden op Starszoo app staan.

Zoozo powerlevel unearthly – Deze pakket is als je van aanpakken weet en klaar ben om je merk bekend te maken. In deze pakket geven we je garantie op 600.000 impressies en je advertentie blijft 6 maanden staan. Je advertentie word bij relevante bezoekers getoont in Nederland en Belgie.

Zoozo powerlevel Supernatural – Deze pakket is voor de grotere bedrijven en geeft wereldwijd exposure. Uw advertentie’s kan overal ter wereld gevonden worden. Hier staan we garant voor minimaal 2,5 miljoen impressies en uw advertentie blijft 1 jaar lang staan op Starszoo app.

Wat als Starszoo er minder impressies zijn?

Dat hangt natuurlijk van uw branche af, mischien zit u niet in een populaire branche waardoor de impressies niet hoog zijn. Zit u in de kleding weet u zeker dat uw advertentie door miljoenen gezien word. Bent u een speciaalzaak is het mogelijk dat u die impressies niet zal halen. Dit komt voornamelijk omdat uw doelgroep niet groot genoeg is. Zodra de termijn is verstreken zullen we uiteraard contact opnemen om te evalueren hoe het wat bevallen. We zullen ook tussentijds uw campagne in de gaten houden en bijsturen waar nodig is. U hoeft geen specialist in dienst te nemen want we doen het allemaal voor u. Behaalt u het aantal impressies niet zoals we hebben beloofd zullen we uw advertentie’s verlengen met maximaal 3 maanden zodat we zeker van zijn dat u het aantal impressies behaalt.

Hoe kan ik mijn impressies en kliks volgen?

Je krijgt van Starszoo een account waar je op kan adverteren, live gaan en je producten verkopen. In je adverteerders dashboard kan je exact volgen hoeveel mensen je advertentie hebben gezien en hoeveel erop hebben geklikt of bewaard.

Hoe adverteer je op Starszoo

Om te kunnen adverteren dien je banners aan te leveren. Deze banners zijn van de producten die je wilt promoten en vrees niet heb je niemand die banners voor je kan maken bieden we dat aan voor maar 25 euro per banner die we dienen te maken. Deze banners kunnen video’s, .Gif, foto’s of een creatief afbeelding die je zelf hebt gemaakt.

Onze advies is ” zet je beste beentje altijd voor als je wilt winnen in leven”. 

Omdat dit een beta is gaan we alleen met een selectief aantal bedrijven en merken werken. We kunnen u garanderen dat het niet te vergelijken is wat u nu krijgt. Houd u rekening dat uw minimaal aantal impressies garanderen en onbeperkt aantal impressies in die periode dat u adverteerd. Dit houd in dat u ook binnen 1 maand miljoenen impressies ontvangt vanuit Starszoo en dan gaan we uw advertentie niet afhallen. Hij blijft doorlopen tot wanneer de termijn is verstreken.

Waar kunt u zich aanmelden?

We hebben het heel gemakkelijk voor gemaakt om in te stappen. Enige wat u hoeft te doen is de onderstaande powerlevel naar keuze in winkelmand te plaatsen en zodra uw betaling voltooid is zal onze specialist contact opnemen zodat u de volgende gaan doornemen:

 1. Uw doelgroep
 2. Uw advertentie materiaal
 3. Toegang tot uw dashboard
 4. Uitleg in diepte
 5. Q and A

Welke pakket raden wij u aan:

Wij raden u pakket nummer 2 of 3 aan want dit geeft je toch het maximale wat je kan bereiken in Nederland en Belgie.

Heb je een supernatural budget raden we u zeker een Supernatural pakket aan. U kan wereldwijd met uw banners adverteren in verschillende talen. U ontvangt dan ook bezoekers van overal terwereld.

Let op beperkte aantal adverteer plekken beschikbaar.

Bekijk Powerlevels hier

Dit kan ook jij ook

bereik nederland belgie
Bereik nederland belgie

 

 

Delen!
0
Betaalmethodes © Starszoo - All Rights Reserved Copyright 2018 - 2020 Website by ConsultancyTube