Betaalmethodes

Online betaalmethode mollie

[vc_row][vc_column][vc_message]Direct jouw eigen betaaloplossing. Meld je direct aan bij klik op elke afbeelding of klik hier!

[/vc_message][vc_column_text]

Online Betaalmethode beste oplossing voor jouw webshop.

Online betaalmethode bij Mollie. Beste betaaloplossing voor je online transactie’s.

Mollie kan je gemakkelijk op je wordpress, magento, opensource of integreer het gemakkelijk je website.
Wij raden u mollie aan, omdat het door meer dan 70 van de online ondernemers gebruikt wordt als een betaal oplossing.
Wij gebruiken al meer dan 10 jaar de betaalmethodes van onze partner stichting mollie.
Voor uw klanten is het ook prettig om te weten dat er zo een groot organisatie achter uw webwinkel of website staat.
Ook is het service top. Mollie behoort ook tot de grootste online betaaloplossing van europa.

Wacht niet langer, twijfel niet want mollie raden wij u aan. Wij werken al 10 jaar met mollie en nu u! Sluit u aan bij de andere 70 van de online shops en maak gebruik van mollie.

Klik op de afbeeldingen of de links en ga direct naar mollie toe.

Direct naar mollie toe en lees meer.

Bij Starszoo betaald u veilig online via mollie payments

online betaalmethode – Mollie is gebouwd op innovatie.
Toen we begonnen, jaagden we de Nederlandse betaalindustrie aan door slimme betaalproducten te introduceren die makkelijker,
goedkoper en flexibeler
waren dan wat de logge, conventionele banken konden leveren.
Nu, meer dan een decennium later, bouwt Mollie nog steeds innovatieve producten en werken we nog altijd hard om betalingen beter te maken.

Direct naar mollie toe en lees meer.

online betaalmethode – Dat zou nooit mogelijk zijn zonder ons geweldige team.

We zijn actief bezig een team te bouwen van jonge,
nieuwsgierige individuen.
Al onze werknemers delen een aangeboren passie voor de nieuwste technologieën en producten.
En wij zorgen ervoor dat ze de kans krijgen om daarmee te werken,
zodat ze alle ruimte hebben om hun workflows te optimaliseren,
p het toppunt van technologie te werken en, uiteindelijk, de toekomst van betalingen te bouwen.

online betaalmethoden – Bij Mollie zijn we altijd gepassioneerd geweest over het maken van slimme betalingsproducten die gemakkelijk te gebruiken,
eenvoudig te implementeren en flexibel genoeg zijn om door iedereen te gebruiken.
We wilden nog meer waarde toevoegen voor verkopers
die op de hoogte willen blijven van de prestaties van hun bedrijf,
zonder te hoeven investeren in aangepaste boekhoudsoftware.
Dat is waarom we een nieuwe versie van Statistieken hebben gelanceerd.

Direct naar mollie toe en lees meer.

 

Betere inzichten, betere zaken

online betaalmethoden – Met geweldige inzichten in verkoop- en betalingsgegevens krijgen verkopers een voorsprong op de concurrentie.
Of het nu gaat om het achterhalen van de door de klant gewenste betalingsmethode of het betrouwbaar documenteren van jaar-op-jaarrendementen,
gegevens helpen bedrijven te stroomlijnen en het rendement te verhogen.
Ons doel bij Mollie is niet alleen om verkopers en bedrijven betere betalingen te bieden,
maar ook om een ​​algeheel betere zakelijke ervaring te bieden.
Daarom zijn we de afgelopen maanden bezig geweest met het
bijwerken, uitbreiden en verbeteren van de beschikbare statistieken en het maken van de lichtgewicht Google Analytics voor online betalingen,
direct in het Dashboard dat al beschikbaar is voor al onze klanten.

Direct naar mollie toe en lees meer.

 

De oude transacties

online betaalmethoden – De oude pagina Transacties had enkele grote nadelen. De lijst met transacties is gecombineerd met een diagram dat niet overeenkomt met de filters die zijn ingesteld voor die lijst met transacties. Hoewel het diagram een ​​goed overzicht gaf van de voortgang van een bedrijf, bood het geen diepere analysemogelijkheden, hoewel het een groot deel van het scherm in beslag nam. In essentie dienden deze componenten verschillende doelen. Om het probleem van deze dubbele doelen op te lossen, hebben we besloten om de transacties hun eigen pagina te geven en een nieuwe functie te creëren die volledig is gericht op statistieken.

Verkopers die minder volume hebben, of die niet bereid of niet in staat zijn om zich te verbinden aan een aangepaste integratie met een boekhoudwolkdienst, merkten dat de nieuwe statistiek van grote waarde was.

Direct naar mollie toe en lees meer.

De nieuwe statistieken

online betaalmethoden – Designwise we hebben geëxperimenteerd met een nieuwe manier om door tijdsperioden te navigeren. Met de knoppen in het midden kun je het datumbereik kiezen: enkele dagen, weken, maanden, kwartalen, jaren of een aangepast bereik. Onder deze knoppen kunt u met een schuifbalk door deze perioden bladeren. Als u ervoor kiest om een ​​aangepast datumbereik in te voeren, verdwijnt de schuifnavigatiebalk en kunt u uw gewenste datums invoeren in de vakken aan de rechterkant. Het kan een datumnavigatie zijn die je nog niet eerder hebt gezien, maar we verwachten dat iedereen er intuïtief een weg vindt.

De grafiek is gewijzigd van een staafdiagram naar een meer beschrijvende lijngrafiek. Het toont automatisch statistieken voor uw geselecteerde tijdsperiode en voegt altijd de overeenkomstige vorige tijdsperiode toe. Nu kunt u in een oogopslag gegevens zoals jaar-op-jaar groei zien.

Direct naar mollie toe en lees meer.

Als een uitbreiding op de pagina Transacties vindt u ook een tabel met transactiegegevens onder het diagram. Deze lijst komt overeen met de tijdsperioden van het diagram, waardoor u nog meer gegevens krijgt.

Feedback van early adopters
online betaalmethoden – Gedurende het hele productieproces verzamelden we feedback van early adopters, wat ons veel geweldige inzichten opleverde. De feedback die we kregen over onze nieuwe tijdsperiode-navigatie was veelbelovend. Het werd intuïtief en gemakkelijk te gebruiken gevonden. De feedback op onze beslissing om statistieken te extraheren van de pagina Transacties was ook positief. Transacties is een van de meest gebruikte functies van ons dashboard en is nu beschikbaar in een meer gecondenseerde en overzichtelijke versie.

Dankzij de feedback konden we ook uitvinden welke van onze klanten de meeste waarde uit deze nieuwe functie zou halen.

Het blijkt dat veel van de verkopers met een hoog volume die Statistieken in bèta hebben getest, zich uitsluitend op Mollie verlaten voor het verwerken van hun online betalingen. Als het gaat om het verzamelen van gegevens en inzichten gebruiken ze gespecialiseerde en aangepaste accountingtools. Verkopers die minder volume hebben of die niet bereid of niet in staat zijn om zich aan een aangepaste integratie met een boekhoudwolkdienst te committeren, merkten dat de nieuwe statistiek van grote waarde was. Sterker nog, een van onze support-collega’s gaf vroege toegang tot een van onze verkopers toen hij contact met ons opnam om te vragen waar in het dashboard hij zijn maandelijkse inkomsten kon vinden. Zijn reactie: “Dit is precies wat ik zocht!”

Direct naar mollie toe en lees meer.

Technische stapel

online betaalmethoden – We hebben de nieuwe statistieken gemaakt met behulp van React. Onze ontwikkelaars werken graag met React vanwege het componentmodel, het herladen van hot-modules, inline JSX-sjablonen en de algehele geweldige ervaring met ontwikkelaars. Om de ontwikkeling snel te volgen hebben we meerdere pakketten gebruikt. Bij het kiezen van welke pakketten we willen gebruiken, zoeken we naar bewezen technologie die wordt ondersteund door grote bedrijven, omdat het essentieel is dat de pakketten die we gebruiken goed worden onderhouden. Om te bepalen of dat zo is, kijken we ook naar open en opgeloste GitHub-problemen. Een andere noodzaak is dat het pakket modulair is. We proberen echt de grenzen van wat visueel mogelijk is te verleggen en we hebben pakketten nodig die dat mogelijk maken. Voor dit project gebruikten we onder andere de Recharts-kaartbibliotheek van Alibaba, de React datepicker-component van Airbnb en React-virtualisatie. De gegevens worden geserveerd vanuit een zeer snel ElasticSearch-cluster. Al deze technologieën pasten perfect bij onze huidige stack en stellen ons in staat om de statistieken en diagrammen extreem snel weer te geven.

Direct naar mollie toe en lees meer.

online betaalmethoden – Dus hoe zullen statistieken uw bedrijf vooruit helpen? De nieuwe Transacties-functie geeft u alle betalingsgegevens die u nodig hebt zonder dat een grafiek het grootste deel van uw scherm in beslag neemt. Hier vindt u eenvoudig zaken als de status van een bepaalde betaling en kunt u restituties uitgeven. Op de pagina Statistieken ziet u een helikopteroverzicht van de gezondheidstoestand van uw bedrijf. U kunt brede inzichten en gegevens verzamelen over hoe uw bedrijf zich ontwikkelt. Met de nieuwe functies voor datumselectie kunt u gemakkelijk inzoomen op een specifieke periode voor duidelijke overzichten van periodieke retouren en gegevens vinden die u gemakkelijk kunt gebruiken op jaarbasis of andere soorten analyses.

Volgende stappen
We zullen ons Dashboard en zijn functies zoals Statistieken blijven verbeteren. Als je al met Mollie werkt en geïnteresseerd bent in co-creatie, neem dan contact met ons op. We zijn dol op feedback op onze producten en leren meer over hoe we u kunnen helpen succesvol te zijn met uw online bedrijf, dus aarzel niet om ons te vertellen wat u denkt.

Direct naar mollie toe en lees meer.

 

Bezoek onze webshop waar we dagelijks honderden klanten hebben.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message]Naar onze shop toe klik hier

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

Delen!
0
Betaalmethodes