Betaalmethodes

Veelgestelde vragen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]1. Wat is een externe verkooppartner? 
Een externe verkooppartner is een andere webwinkel, groothandel of fabrikant die zijn producten verkoopt via Starszoo.com

2. Waarom werkt Starszoo samen met externe verkooppartners?
Starszoo wil dé autoriteit zijn op het gebied ‘alles onder 1 dak’. Door de introductie van de marketplace zijn we in staat om een breder en dieper assortiment te ontsluiten voor onze klanten – dat wil zeggen een groter assortiment en een grotere keuze per product categorie.

3. Hoe herken ik een product van een externe verkooppartner op de website van Starszoo.com? 
Op de diverse webpagina’s van Starszoo.com staat bij het product vermeld ‘verkoop door …..’. Hierdoor is te zien of het om een product van Starszoo zelf gaat of een product van een externe verkooppartner. Ook op de factuur/betaaloverzicht staat vermeld bij welke verkooppartner het product gekocht is.

4. Ik heb mijn bestelling van de externe verkooppartner nog niet ontvangen, wat moet ik doen? 
Vragen over de levering van je bestelling, het gekochte product, garantietermijnen op het product en andere voorwaarden van een externe verkooppartner, stel je rechtstreeks aan de klantenservice van de externe verkooppartner.

Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners, als je vervolgens doorklikt op het juiste logo van de verkooppartner vindt je de juiste contactgegevens van deze externe verkooppartner.

5. Aan wie betaal ik de aankoop van de producten van externe verkooppartners?
Je betaalt altijd de gehele order, inclusief de producten van externe verkooppartners aan Starszoo. Starszoo betaalt vervolgens de externe verkooppartner weer.

6. Gelden kortingsacties of promoties op producten van externe verkooppartners?
Nee, de producten van onze verkooppartners zijn altijd uitgesloten van kortingsacties die gelden op producten van Starszoo. De acties gelden alleen voor producten die aangeboden worden door Starszoo zelf.

7. Ik heb een vraag over mijn bestelling bij een externe verkooppartner. Wat moet ik doen?
Vragen over de levering van je bestelling, het gekochte product, garantietermijnen op het product en andere voorwaarden van een externe verkooppartner, stel je rechtstreeks aan de klantenservice van de externe verkooppartner.

Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners, als je vervolgens doorklikt op het juiste logo van de verkooppartner vindt je de juiste contactgegevens van deze externe verkooppartner. De verkooppartner zal je vragen graag beantwoorden.

8. Waar vind ik de contactgegevens van de klantenservice van de externe verkooppartner? 
Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners. Daarnaast kan je de contactgegevens vinden op het betaaloverzicht dat je per mail van Blokker hebt ontvangen.

9. Ik hebt een order met een product van Starszoo en een product van een externe verkooppartner. Krijg je 1 pakket met alle producten gelijk thuisgestuurd?
Nee, je ontvangt vanuit Starszoo en vanuit de externe verkooppartner een apart, eigen pakket. Het product van de externe verkooppartner is verpakt in hun eigen verpakkingsmateriaal ( en dus niet in een Starszoo doos).

10. Kan ik het product van een externe verkooppartner Starszoo om te retourneren?
Nee, de afhandeling van retour producten van externe verkooppartners vindt plaats door het retour sturen van het product aan de externe verkooppartner per post. Het retour sturen activeert tevens de retourbetaling aan u.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Delen!
0
Betaalmethodes